Skillan alumnisitsit 19.11.2022

Skillan alumnisitsit 19.11.2022

Tervetuloa Skillan Alumnisitseille!

Skilta ja Skillan Alumni ry järjestävät alumnisitsit 19.11.2022! Sitseille ovat tervetulleita kaikki Skillan sekä Skillan Alumni ry:n jäsenet, sekä alumnitoiminnasta kiinnostuneet.

Sitseillä päästään sitsaamaan teemalla “Tule sellaisena kuin olit”, eli pukeudu siten, miten pukeuduit kun aloitit opinnot! Asun kanssa saa heittäytyä juuri niin villiksi kuin haluaa! (Aikaan sopivien juomien tuominen paikalle on myös sallittua)

Sitsit järjestetään Messukylän työväentalolla (Messukylänkatu 47) kello 18:00 alkaen. Paikalle pääsee helposti bussilla, autopaikkoja löytyy pienen matkan päästä (mutta muista, jos otat et aja!). Sitsit kustantavat alumneille 40 euroa ja opiskelijoille 25 euroa. Eri hinnoilla pyrimme mahdollistamaan myös opiskelijoiden mahdollisuudet osallistua näille sitseille.

Ilmoittautuminen näihin pirskeisiin alkaa 21.10. kello 12 täällä: https://skillanalumni.mycashflow.fi/ Sitsit maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on auki 6.11. asti tai niin pitkään kuin paikkoja riittää.

tl;dr
Mitä? Alumnisitsit opiskelijoille ja alumneille
Milloin? 19.11.2022 kello 18
Missä? Messukylän työväentalolla (Messukylänkatu 47)
Hinta? Alumneilta 40 euroa, opiskelijoilta 25 euroa
Pukukoodi? Tule sellaisena kuin olit!

Welcome to Skilta’s Alumni Sitsis!

Skilta and Skilta’s Alumni ry are organizing alumni sitsis 19.11.2022! Anyone who is a member of Skilta or Skilta’s Alumni are welcome to join!

These sitsis are with theme “Come as you were”, which means, come dressed up the same way you dressed when you started your studies! You can get as creative as you want with the costume (Relevant drink choices are encouraged).

Sitsis are held at Messukylän työväentalo (Messukylänkatu 47) starting at 6 pm. You can come by bus easily, or parking spaces are nearby (but remember, don’t drink and drive!). Sitsis will cost alumni 40 euros and students 25 euros. With different prices we hope all students who want can participate too.

The sign up starts 21.10. at 12 noon here: https://skillanalumni.mycashflow.fi/ The sitsis are paid as you sign up. The sign up is open until 6.11. or as long as there are places available.

tl;dr
What? Alumni sitsit for alumni and students
When? 19.11.2022 at 6 pm
Where? Messukylän työväentalo (Messukylänkatu 47)
Price? Alumni 40 euros, students 25 euros
Dress code? Come as you were!