Sähkökillan alumni ry:n vuosikokous 2022

Sähkökillan alumni ry:n vuosikokous 2022

Yhdistyksen sääntömääräinen yleiskokous pidettiin 8.4.2022 klo 18:30 alkaen YTHS saunalla. Kokouksessa mm. valittiin yhdistykselle hallitus, hyväksyttiin edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus sekä hyväksyttiin myös toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022.
Uuden hallituksen kokoonpanoksi valikoitui:

Marja Vilkko – Puheenjohtaja
Kirsi Pietilä – Sihteeritiedotusjohtaja
Antti Peltotalo – Talousvarapuheenjohtaja
Jere Lilja – Yritysyhteistyöjohtaja
Lauri Suomela – Tapahtumajohtaja
Heidi Silvanto – Skiltayhdysjohtaja

Toiminnantarkastajaksi valittiin kaudelle 2022 Jussi Haapanen & Mikko Eronen (varalla).
Onnea valituille!

Hallitus järjestäytyi toukokuun alussa, ja vahvisti kyseiset roolit. Kokouksessa käytiin myös tulevan vuoden tapahtumia läpi ja suunniteltiin syksyä. Hallitus palaa ennen syksyä kesälomilta uusien ja hienojen tapahtumaideoiden kanssa!