Sähkökillan Alumni ry perustettu

Sähkökillan Alumni ry perustettu

Skillan alumneille perustettiin oma virallinen ry, jonka kautta pyörittää toimintaa. Oman yhdistyksen koettiin olevan erilaisten pohdiskelujen jälkeen hyvä toimintamuoto toiminnan tukemiseksi. Yhdistyksen perustamispäivä on 8.6.2019. Ensimmäinen puolivuotinen on mennyt toiminnan käynnistelyssä.

Yhdistys on perustettu jäsentensä yhdyssiteeksi. Siksikin yhdistys haluaa juuri sinut joukkoonsa. Liittyminen on halpaa kuin saippua, ja isolla jäsenmäärällä mahdollistetaan mielekkäämmät tapahtumat.

Kiinteitä tapahtumia yhdistyksellä on keväinen vuosikokous, ensimmäisenä vuonna Wappua edeltävänä perjantaina 24.4.2020. Muitakin tapahtumia järjestetään jäsenten mielenkiinnon mukaan.

Jo aiemmin mainitun vuosikokouksen yhteydessä pidetään ainakin ensimmäisenä vuonna myös Wappusauna, tarkastellaan myöhemmin onko se jo perinne. Muita mahdollisia toimintamuotoja ovat rennot After Workit, yritysvierailut, virkistystapahtumat ja muut muodot, joihin jokainen yhdistyksen jäsen saa vaikuttaa. Ennen kaikkea haluamme yhdistyksenä tarjota luonnollisen kohtaamispaikan eri vuosien alumneille.